11 september 2011

Tog bort mig från blogg.se och börjar blogga på blogspot.com istället, har ingen aning om varför men jag tyckte vara att det var kul att pröva på att byta om lite..
Nåjamen, egentligen har jag inget att komma med nu just men lusten att skriva blogg, den är stor.
Dagen har iaf varit chill, har soovit till 2, nördat på datorn nån timme för mycket, städat lite grann, varit på kaffe till Neste med Jasse, varit hos Jasses hela kvällen, sett på idol, ätit mini pizzor i massor och ätit plättar.. Mums!


Nu just sitter jag och hör på Modestep - Sunlight som jag snart har hört sönder, men den är ändå så jäkla bra.
Håller på att ladda ner Bridesmaids, men den är nog färdig först imorgon, ha-ha..
Så strax ska jag ut med Baby på en kort natt promenad, skulle kunna gå hur långt som hellst nu men så mörkrädd som jag är så blir det nog bara en kort promenad.
Sen ska jag tända doftljus, mmm vad jag älskar levande ljus! Det är så mysigt :)
Så ska jag lägga på "Water for Elephants", började se den i Torsdast men såklart somnade jag.. Film är som sömnmedicin för mig.
Nu har jag såndär jätte stor lust att städa, alltså verkligen stor städa hela lägenheten.. Och det skulle jag jätte bra kunna göra men icke sa nicke när jag inte har några lampor här.. Någon som kan fixa upp lampor och tycker att ni vill göra det så varsågod! Jag har bott här sedan Maj och fortfarande inte fått upp lamporna här, uusligt. Och det börjar nog vara på tid att få upp lampor hit när det börjar vara såå mörkt ute..


Nu kollade jag just att jag har skrivit ett långt inlägg med en hel onödig text som ingen är intresserad av att veta men ändå har ni läst igenom hela ;)
Nåjamen, jag har väldigt torr humor denhär tiden på dygnet så kanske jag skulle sluta skriva nu...
En god vän skickade också just till mig, eller just och just... för kanske 1 timme sedan att jag skulle komma till Friends på en cider, ooja det skulle ha suttit perfekt... Men mina tankar lämnade på att skaffa en ny blogg istället så jag lämnade hit.
Och nu blev jag plötsligt jätte snål på en tobak så nu avslutar jag detta inlägg.
Lots of love!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar